Lange adem Quintus 2 te sterk voor Witte Ster

23 april stond het duel tegen Quintus 2 op het programma voor Witte Ster. Het is altijd afwachten hoeveel spelers van Quintus 1 er op het wedstrijdformulier zouden komen, zo ook vandaag. In de eerste helft toen de contouren duidelijk werden was er een echt handbalgevecht gaande. Het zag er goed uit, Witte Ster kon goed mee komen met de runner up in de eerste divisie. 8 minuten voor de rust stond het zelfs 8-10 voor Witte Ster. De flow verdween door een 2 minuten tijdstraf waardoor Quintus langzij kwam. Helaas was het aanvallend toen niet meer wat het moest zijn en de ruststand van 13-10 was dan ook een pijnlijke conclusie van 8 minuten chaos aan de zijde van Witte Ster. 


Dat er niks aan de hand was, werd opgemaakt uit het eerste gedeelte van de eerste helft, waarin Witte Ster prima kon meekomen. Zaak was om in de tweede helft, dat weer op te pakken. 
Met een paar snelle tegenaanvallen werd het 12-10 in de tweede helft, daarna was het al snel teveel voor Witte Ster en konden zij het niet meer belopen. Middels (dubieuze) 2 minuten tijdstraffen in de tweede helft verloor Witte Ster het geloof in de winst en Quintus liep in die periode compleet over Witte Ster heen. Elke fout in de aanval werd beantwoord met een doelpunt voor Quintus. Zo liep Quintus uit naar een 10 doelpunten voorsprong, die Witte Ster enkel kon handhaven. De eindstand van 30-21 was dan ook een goede afspiegeling van de wedstrijd. Witte Ster kon het niveau aan, echter niet een volledige wedstrijd.